Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ταξίδια της δεκάρας...



Έχεις βαρεθεί να πηγαίνουν όλοι οι φίλοι σου εξωτερικό και εσύ εδώ στην ψαροκώσταινα να σε τρώει η ρουτίνα; έχεις βαρεθεί να ακούς πόσο ωραία ήταν "εκεί" και να πας και άλλα τέτοια όταν δεν έχεις ούτε τσιγάρα να πάρεις με τον καφέ; Μην στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι, οι φωτοραφίες νιώθουν την αγωνία σου και έχουν βρει τη λύση για σένα πριν από εσένα.

Την επόμενη φορά λοιπόν που ο συνάδερφος στη δουλειά ή ο φίλος στο bar σου δείξει φώτο από τα φανταχτερά ταξίδια του εσύ θα είσαι προετοιμασμένος. Να λοιπόν πέντε must προορισμοί που μπορείς να πας με την φωτογραφία χωρίς στα αλήθεια να έχεις πάει. Έτσι εντυπωσιάζεις τους φίλους σου και δε νοιώθεις και άβολα που φέτος μέχρι τη Σαλαμίνα έφτασαν τα λεφτά.


1. Ιταλία...πίτσα, εσπρέσσο, Νονός, μακαρόνια με πολύ ύφος και φινέτσα είναι ότι θα χρειαστείς για να γίνει πιστική η φωτογραφία σου από Νότια μέχρι και Βόρεια Ιταλία.



2. Αγγλία...Guinness, τσάι, Black Adder, Rolling stones, Agatha Christie, Βασιλικός χαιρετισμός, ξινό ύφος είναι από τα λίγα που σκέφτηκα. Μια επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα και θα προμηθευτείται την σημαία της αγγλίας από κούπα μέχρι σε χαρτί υγείας.



3. Γαλλία...κρουασάν, σαμπάνιες, λικέρ, Amelie, γαλλικό μανικιούρ, σνομπισμός. Καλό θα είναι να μάθουμε και βασικά γαλλικά όπως μερσί, μποκού και βουλε βου κουσέ.



4. Αμερική...καουμπόηδες, Jack Daniels, NBA, Hollywood, βλέμα ανωτερότητας και τα ρέστα. Ότι μεγάλο έχετε σπίτι από βάζο μέχρι σταχτοθήκη παίζει άνετα.



5. Ινδο-Κίνα...ανατολή μεριά αποκλείεται να έχει πάει κανείς αλλά με ρύζι, καράτε κιντ, βούλα στο μέτωπο, διαλογισμό, cd Nirvana και βλέμα αγελαδινό ή σχιστομάτικο μπορείς να πείσεις σίγουρα τη γιαγιά σου για αρχή.



ευχαριστώ τη φίλη και φωτογράφο Αφροδίτη Ζαγγανα δώστε της αγάπη εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου